Η Samsung έκλεισε δυο LNG Carriers για GasLog

gaslog_dio_lng_carriers_

Η GasLog Ε.Π.Ε. παρήγγειλε δύο νέα πλοία μεταφοράς LNG 174.000 κυβικών μέτρων από τη Samsung Heavy Industries, στη Νότια Κορέα.

Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν το 2017 και είναι αδελφά πλοία στα τέσσερα που παραγγέλθηκαν το 2013 για παράδοση το 2016. Τα πλοία έχουν παραγγελθεί να φέρουν το δοκιμασμένο τριφασικό σύστημα ηλεκτρικής και βενζινοκίνητης πρόωσης (tri-fuel diesel electric – TFDE) με την επιλογή να αλλάζουν σε δίχρονος ντίζελ κινητήρες με έγχυση αερίου χαμηλής πίεσης (LP-2S). Τα σκάφη θα επωφεληθούν επίσης από το χαμηλό σημείο βρασμού που κυμαίνεται στο 0,09%.

Επιπλέον, η GasLog έχει εξασφαλίσει δύο επιλογές τιμολογημένες έξτρα από τη Samsung με ημερομηνίες παράδοσης στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018. Επιπρόσθετα, αν η εταιρεία ασκήσει αυτές τις δύο επιλογές, η Samsung συμφώνησε να χορηγήσει στην εταιρεία δύο επιπλέον επιλογές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Paul Wogan, δήλωσε: “Αυτές οι παραγγελίες ενισχύουν τη στρατηγική μας για την οικοδόμηση υψηλής ποιότητας πλοίων σε ανταγωνιστικές τιμές στα καλύτερα ναυπηγεία LNG. Βάζουν την GasLog στην θέση να συνεχίσει να επωφελείται από τη μακροπρόθεσμη αντικειμενικά ανάπτυξη της αγοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Έχουμε και πάλι παραγγείλει νέα πλοία από τη Samsung, λόγω της αυστηρής συνέπειας τους όσον αφορά την παράδοση των πλοίων μας στην ώρα τους και στην τήρηση του προϋπολογισμού”.

Διαβάστε ακόμα