Η πρώτη εταιρεία που εγκατέστησε το γρήγορο Ίντερνετ της starlink σε όλα τα πλοία της!

Ο κολοσσός Seaspan Corporation (Seaspan), πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, είναι περήφανη που ανακοίνωσε μια θεμελιώδη πρωτοβουλία για το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού της με τη χρήση του Starlink της SpaceX.

Έγινε η πρώτη μεγάλη πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που εξοπλίζει πλήρως τον στόλο της με την υπηρεσία χαμηλής καθυστέρησης και υψηλής ευρυζωνικότητας της Starlink.

Αυτή η νέα συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Seaspan στην τεχνολογική καινοτομία και στις κορυφαίες πρακτικές του κλάδου.

Η Seaspan ήταν η πρώτη χρήστης του κιτ τοποθέτησης της επίπεδης κεραίας της starlink στη θάλασσα και επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μοναδικές ανάγκες των θαλάσσιων επιχειρήσεων των πλοίων μεταγορας εμπορευματοκιβωτίων.

Βασιζόμενη σε μια επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο κατά τη διάρκεια του 2022, η Seaspan έχει πλέον κινηθεί για να ενσωματώσει αυτήν την προηγμένη τεχνολογία σε ολόκληρο τον στόλο της.

«Αυτή η συνεργασία με το Starlink της SpaceX υποστηρίζει το στρατηγικό όραμα της Seaspan να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πλοίο διαφορετικά από ένα απομακρυσμένο γραφείο από την άποψη της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και υποστήριξης», δήλωσε ο Chris Sepp, Αντιπρόεδρος Πληροφορικής της Seaspan.

«Η χαμηλή γήινη τροχιά, η χαμηλή καθυστέρηση, η υπηρεσία υψηλής ευρυζωνικότητας που παρέχεται από το Starlink της SpaceX μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα και τη δέσμευσή μας προς το πλήρωμά μας, καθώς και την ασφάλεια και την άνεσή τους στα πλοία μας».

Η συνδεσιμότητα στο πλοίο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την ψυχική υγεία και την ευημερία των ανθρώπων στη θάλασσα.

Η απόφαση για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας σε ολόκληρο τον στόλο της Seaspan έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τα θετικά σχόλια που ελήφθησαν από τους ναυτικούς της Seaspan κατά τα αρχικά στάδια της ανάπτυξης του συστήματος.

Οι δυνατότητες της Starlink έχουν δώσει ώθηση στους ναυτικούς με ουσιαστικά απεριόριστο εύρος ζώνης, ένα σημαντικό βήμα στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

«Αναπτύσσουμε εργαλεία και τεχνολογίες διαχείρισης και κινδύνων στον κυβερνοχώρο, ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά τον αυξανόμενο στόλο πλοίων μας», πρόσθεσε ο Sepp. «Τα σχόλια του πληρώματος ήταν συντριπτικά θετικά. Η ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας είναι ένας βασικός θεμελιώδης πυλώνας της Ψηφιακής Στρατηγικής μας».

Η υιοθέτηση του Starlink από τη Seaspan υπογραμμίζει την καινοτόμο προσέγγισή της στις θαλάσσιες δραστηριότητες, δείχνοντας πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η τεχνολογία αιχμής για να βελτιώσει οικονομικά τις επικοινωνίες και τις λειτουργίες στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα