Η ταλαιπωρία του ναυτικού…

talaipwria_nautikou

Η ταλαιπωρία με υπαλλήλους του δημοσίου (ευτυχώς όχι με όλους) είναι συχνό φαινόμενο για όλους μας. Διαβάστε την ιστορία του κ. Καριμαλη Νικόλαου όπως την ανήρτησε στο fb.

Σίγουρα υπάρχουν κανόνες και ωράρια, αλλά βρε παιδιά και λίγο ανθρωπιά δεν βλάπτει…

Διαβάστε παρακάτω αυτολεξεί αυτά που γραφεί ο κ. Καριμαλης Νικόλαος.

«Παρακαλώ προς κοινοποίηση

Προς πρόεδρο Οίκου Ναυτου.

Καλημερα σας.

Είμαι απο επαρχία.

Ήρθα σήμερα στον οικο του ναυτου στον Πειραιά, για να ανανεωσω τα βιβλιάρια υγεία (το δικό μου κ της γυναίκας μου). Έβγαλα το νούμερακι μου Νο64 στης 10:29, εκείνη την στιγμή εξυπηρετούνταν το νούμερο 39. Έδωσα προτεραιότητα σε μια κυρία με το παιδάκι της, κ σε κάτι ηλικιωμένους, κ σε κάτι παιδια που ήθελαν να βγάλουν βιβλιάριο. Εδω να πω οτι μεχρι στις 11:30 περίπου δούλευε μόνο το ταμείο 5. Στις 12:15 και όντας το νούμερο 44, πήγα στο λιμεναρχείο για ενα ντισαρτζο μου, μιας και η ωρα περναγε. Γυρησα πίσω στον οικο ναυτου της 13:04. Εκείνη την στιγμή εξυπηρετήσουμε τον τελευταίο κύριο το ταμείο 4 και το ντιτζιταλ έγραφε το νούμερο 71. Μου αρνήθηκαν την εξυπηρέτηση με την δικαιολογία οτι ήρθα στις 13:04 κ οτι η ωρα ήταν 13:09 κ δέχονται μεχρι της 13:00 κ είχα εγκαταληψει την σειρά μου. Επαναλαμβάνω οτι δεν υπήρχε αλλο άτομο, κ είμαι απο επαρχία.

Φαντάζομαι ο υπάλληλος ίσως να περίμενε να επιμείνω για την εξυπερετηση μου, η ίσως και να παρακαλέσω για την εξαίρεση. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ουτε θα τσακωθω ουτε θα παρακαλέσω.

Αυτο που θελω λοιπόν να σας πω, ειναι ντροπή σας. Πολύ μεγάλη ντροπή σας. Οταν έχετε αιτήματα κατεβάζετε τα ρολά, και ζητάτε απο τα σωματεία υποστήριξη. Λοιπόν κύριοι, σας λέω οτι ολόψυχα πια δεν υπάρχει περιπτωση για αυτά τα 9 λεπτά, να έχετε την υποστήριξη την δική μου.

Δεν πειράζει, αύριο θα τα ανανεωσω.

Μετα καθόλου τιμής, και πλήρως αηδιασμένος
Καριμαλης Νικόλαος.

Το άνωθεν στάλθηκε έτσι ακριβώς (με αυτά τα ορθογραφικά λάθη) στον οίκον αυτού στην διευθηνση [email protected]

Σχόλια δεν χρειάζονται νομίζω.
Απλώς πραγματικά με ενόχλησε το σκηνικό. Επίσης καταλαβαίνω ότι δεν έπρεπε να εξυπηρέτηθω καθώς δεν ήμουν στην ώρα μου.»

Διαβάστε ακόμα