Καπετάνιος επέζησε μετά από 3 ημέρες στη θάλασσα, προσκολλημένος σε ένα ξύλο

Ο Τούρκος καπετάνιος πλοίου μεταφοράς χύδην φορτίου QUORN, έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα και χάθηκε, στις 2 Μαΐου στη θάλασσα της Ιάβας βόρεια του νησιού Μπαλί.

Το πλοίο το οποίο βρισκόταν καθ’ οδόν από την Αυστραλία προς το Βιετνάμ, διέκοψε το ταξίδι, ειδοποιώντας όλες τις αρμόδιες αρχές, συμπεριλαμβανομένων των αρχών της Μαλαισίας και της Τουρκίας. Μετά από έρευνες στην περιοχή και αφού ο καπετάνιος δεν είχε βρεθεί, το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του.

Ως εκ θαύματος, ο καπετάνιος βρέθηκε και διασώθηκε από ντόπιους ψαράδες στις 5 Μαΐου και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όπως δήλωσαν οι γιατροί, η κλινική κατάσταση του είναι σταθερή, υποφέρει κυρίως από ηλιακά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέζησε κρατώντας σφιχτά ένα κομμάτι ξύλο που επέπλεε στη θάλασσα.

Εν τω μεταξύ, το QUORN σταμάτησε στις 5 Μαΐου βορειοδυτικά του νησιού Belitung, στην Ινδονησία, πιθανότατα περιμένοντας οδηγίες.

Ο καπετάνιος σύμφωνα με αναφορές, είπε ότι δεν θυμόταν τι συνέβη και έπεσε στη θάλασσα, επομένως υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τις λεπτομέρειες του ατυχήματος – οι άνθρωποι δεν πέφτουν στη θάλασσα χάνοντας όλες τις αναμνήσεις της πτώσης και τις συνθήκες.

Διαβάστε ακόμα