Καταγγελία για τα διαπραττόμενα εγκλήματα του ταμείου της απάτης ΝΑΤ

nat-nautiko-apomaxiko-tameio-

Σε καταγγελία σχετικά με το ΝΑΤ, προχώρησε ο Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης όπου και μας την έστειλε με e-mail.

Διαβάστε την καταγγελία αυτολεξεί

«Τι έγινε κ. Υπουργέ Εργασίας; Κατ’ εντολή σας, εκτός από το “ψαλίδισμα των παράνομων συντάξεων” έχει δοθεί εντολή για : α) κλοπή των συντάξεων των συνταξιούχων, β) η έκδοση πλαστογραφημένων αποφάσεων, γ) η έκδοση “φουσκωμένων” λογαριασμών με πλαστά στοιχεία για φορολογική χρήση από διεφθαρμένους του Ταμείου της απάτης που λέγεται ΝΑΤ; Μου γεννάται δε το συγκεκριμένο ερώτημα κ. υπουργέ, γιατί ενώ για τα αποδεδειγμένα διαπραττόμενα εγκλήματα του Ταμείου της απάτης ΝΑΤ είστε γνώστης, εν τούτοις κάνετε τον “ψόφιο κοριό”, κωφεύετε και “σφυρίζετε αδιάφορα”!

Εσείς κύριε υπουργέ είστε αυτός που εφαρμόζετε την νομοθεσία όταν εμφανίζεστε στην TV; Περιλαμβάνει η νομοθεσία νόμο που δίνει την δυνατότητα στον υπουργό να παρέχει προστασία στους κλεφταράδες, όπως στην προκειμένη περίπτωση; Ή ο νόμος ορίζει ότι οι αποδεδειγμένοι κλεφταράδες αντιμετωπίζονται με διαφορετικά κριτήρια σύμφωνα με τον βαθμό, την θέση και την “προστασία” που τους παρέχεται και μπορούν αναπόσπαστοι να συνεχίσουν το έργο τους;

Ως πότε υπουργέ το Ταμείο της απάτης ΝΑΤ εν γνώσει σας θα συνεχίσει το βρώμικο, μαφιόζικο έργο του στηριζόμενο στην αποδεδειγμένη αδιαφορία σας;»

Ο καταγγέλλων,

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Πλαστήρα 12, Φοίνικας
18902 Σαλαμίνα

*Το e-Nautilia.gr είχε την υποχρέωση να αναρτήσει την καταγγελία. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τα γραφόμενα, χωρίς δικαστικές αποφάσεις και έρευνες των αρχών.

Διαβάστε ακόμα