Κρουαζιερόπλοιο 226 μέτρων προσφέρει για αγορά πολυτελείς διαμερίσματα για μόλις… 8 εκατομμύρια δολάρια…

Με 8 εκατομμύρια δολάρια μπορεί να αποκτήσει κανείς μια έπαυλη στις μεσοδυτικές πολιτείες, ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Νέα Υόρκη ή ένα πανέμορφο σπίτι στο Λος Άντζελες.

Αλλά αν κάποιος είχε πάντα τη φαντασίωση να ζει μια ζωή στη θάλασσα, 8 εκατομμύρια δολάρια θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν το σπίτι των ονείρων του: μια πολυκατοικία σε ένα κρουαζιερόπλοιο.

Η Storylines κατασκευάζει επί του παρόντος ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελών κατοικιών 18 καταστρωμάτων με 547 κατοικίες για περίπου 1.000 επιβάτες-αγοραστές.

Όταν το MV Narrative ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για τον απόπλου του το 2025, το πλοίο μήκους 226 μέτρων και οι επιβάτες του θα αρχίσουν να ταξιδεύουν επ’ αόριστον στον κόσμο. Η τιμή για τα πλωτά διαμερίσματα είναι προς το παρόν 1 εκατομμύριο δολάρια για ένα στούντιο των 22 τετραγωνικών μέτρων.

Πολλά από τα σχετικά μεγαλύτερα καταλύματα ήταν δημοφιλή στους επίδοξους αγοραστές, ανέφερε στο Insider πέρυσι η Katie Drew, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Storylines;

Μέχρι στιγμής, αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Τα πιο ακριβά διώροφα διαμερίσματα “Global” αξίας 9+ εκατομμυρίων δολαρίων έχουν δεσμευτεί κατά 100%. Αλλά ένας αριθμός από διαμερίσματα “Encore” των 133 τετραγωνικών μέτρων είναι ακόμη διαθέσιμα.

Και φυσικά αυτά τα διαμερίσματα δε τα λες και φθηνότερα: Οι τιμές της σειράς Encore κυμαίνονται από 7,55 έως 7,97 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτά τα διαμερίσματα τριών έως τεσσάρων υπνοδωματίων στη θάλασσα διαθέτουν μπαλκόνι που θα προσφέρει εκτεταμένη θέα στον απέραντο ωκεανό. Υπάρχει κουζίνα και σαλόνι με τραπεζαρία, τηλεόραση, γραφείο και καναπέ. Ένα κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει μια ντουλάπα, μια ακόμη τηλεόραση και ένα ιδιωτικό μπάνιο που διαθέτει και μπανιέρα.

Όπως και σε άλλα κρουαζιερόπλοια, το κόστος καλύπτει την πρόσβαση σε ανέσεις όπως 20 εστιατόρια και μπαρ, τρεις μεγάλες πισίνες, κινηματογράφο, μαρίνα με θαλάσσια παιχνίδια και σαλόνι.

Και φυσικά το μεγαλύτερο προτέρημα για κάποιον που θα αγόρασε κάποιο διαμέρισμα είναι το ταξίδι σε όλες τις θάλασσες του κόσμου για πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα