Ματιά στο νέο επαναστατικό κρουαζιερόπλοιο της Silversea!

Η Silversea Cruises εγκαινιάζει το νεότερο πλοίο της, το εντυπωσιακό Silver Nova, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες της τον Αύγουστο του επόμενου έτους.

Το Silver Nova με χωρητικότητα 728 επιβατών αναμένεται να διαθέτει δέκα σαλόνια και μπαρ, οκτώ εστιατόρια και δημόσιους χώρους — σχεδιασμένους έτσι ώστε να υπάρχει ευρυχωρία.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία πολυτέλειας, προσφέροντας μια μοναδική ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια και σαλόνια με νέο σχεδιασμό για λογαριασμό της Silversea, ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος της Silversea Cruises, Barbara Zuckerman.

Το Silver Nova θα προσφέρει στους επιβάτες οκτώ αποκλειστικά εστιατόρια, ένα καζίνο, ένα τριώροφο αίθριο, μια διώροφη μπουτίκ και δύο εξειδικευμένα υπαίθρια μπαρ, το Dusk Bar και το Pool Bar.

Επιπλέον, το πλοίο θα προσφέρει επίσης 364 ευρύχωρες σουίτες κατανεμημένες σε 13 κατηγορίες.

Το πλοίο έχει σχεδιαστεί για να είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο χαμηλών εκπομπών στον κόσμο με υβριδική τεχνολογία επόμενης γενιάς που λειτουργεί σε κυψέλες καυσίμου, διασφαλίζοντας μηδενικές εκπομπές όταν βρίσκεται στο λιμάνι, κάτι που το καθιστά το πρώτο πλοίο του είδους του στη βιομηχανία.

Διαβάστε ακόμα