Μεγάλη δωρεά χρωμάτων για το μεγαλύτερο πλωτό νοσοκομείο στον κόσμο

Η εταιρεία ναυτιλιακών και Προστατευτικών Επιστρώσεων AkzoNobel επιβεβαίωσε έμπρακτα τη δέσμευσή της για δωρεά χρωμάτων στο Africa Mercy, κατά την διάρκεια του δεξαμενισμού του που πραγματοποιήθηκε στα Κανάρια Νησιά μεταξύ 15 Ιουλίου και 14 Σεπτεμβρίου. Το Africa Mercy είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομειακά πολιτικά πλοία στον κόσμο.

Για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα για την εκτέλεση των βασικών του εργασιών, παρασχέθηκαν 21.000 λίτρα επιστρώσεων για την επισκευή του. Εκτός από την δωρεά χρωμάτων, η AkzoNobel παρείχε επίσης τεχνική υποστήριξη από τον εμπειρογνώμονα τεχνικής υπηρεσίας Alfonso Rodriguez.

Το πλοίο του νοσοκομείου των 4.150 dwt – το οποίο διαθέτει πέντε χειρουργεία και συνολικά 80 κρεβάτια ασθενών – λειτουργεί στην Αφρική, όπου η ομάδα εθελοντών γιατρών, χειρουργών, νοσοκόμων και ειδικών πραγματοποιεί ιατρικές επεμβάσεις για να υποστηρίξει τους φτωχότερους ανθρώπους της περιοχής.

Το Africa Mercy ανήκει στην Mercy Ships UK – International Surgical Care Mission Charity, μια ΜΚΟ που αναπτύσσει νοσοκομειακά πλοία από το 1978, παρέχοντας δωρεάν ιατρική περίθαλψη και συνεργαζόμενη με μεμονωμένα έθνη με σκοπό να βελτώσουν τα χειρουργικά τους συστήματα.

Η παροχή χρωμάτων και υποστήριξης που παρέχεται αποτελεί μέρος μιας μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ του πλοίου και της AkzoNobel, η οποία κρατάει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Chris Birkert, Διευθυντής Μάρκετινγκ για Θαλάσσιες επιστρώσεις στην AkzoNobel, σχολίασε: «Η Mercy Ships κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά παρέχοντας ζωτικής σημασίας χειρουργικές επεμβάσεις που αλλάζουν τη ζωή σε άτομα που έχουν ανάγκη σε όλη την αφρικανική ήπειρο. «Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι για τη μακροχρόνια σχέση μας με την Africa Mercy και η δέσμευσή μας θα της παράσχουμε επιστρώσεις υψηλότερης ποιότητας για να διατηρήσουμε το πλοίο σε λειτουργία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

«Παρέχοντας 21.000 λίτρα επιστρώσεων για την επίστρωση τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του πλοίου και με την υποστήριξη ενός από τους ειδικούς μας, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το πλοίο μπορεί να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο του κατά μήκος της αφρικανικής ακτογραμμής και να βοηθήσει στη μεταμόρφωση της ζωής όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.

«Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε τόσο καλά σχόλια από τον επιθεωρητή κατά τον ελλιμενισμό του, Alphonse Abraham, ο οποίος ήταν πολύ ευχαριστημένος με την υποστήριξη που παρείχε η AkzoNobel καθώς και με την κατάσταση του πλοίου όταν έφυγε από την δεξαμενή».

Διαβάστε ακόμα