Μεταφορά και καταστροφή των κατασχεμένων τσιγάρων από το λαθρεμπορικό «Ulla»[vid+pics]

katastrofi_lathraiwn-tsigarwn_tou_ploiou_ulla_

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων

16/1/2014

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά και η καταστροφή του φορτίου λαθραίων τσιγάρων του πλοίου “ULLA” το οποίο είχε κατασχεθεί και βρίσκεται ακόμα δεμένο στο λιμάνι του Διακοφτιού.

Η επιχείρηση έγινε υπό την επίβλεψη των τελωνειακών αρχών του Πειραιά, με την συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, του Δήμου, αλλά και ιδιωτών.

Το φορτίο των λαθραίων τσιγάρων, μεταφέρθηκε και καταστράφηκε. Το πλοίο είναι πλέον ελεύθερο να εκποιηθεί, απελευθερώνοντας τον χώρο του λιμανιού. Η προσπάθεια του Δήμου για την απομάκρυνση του πλοίου έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Τον συντονισμό της επιχείρησης είχαν ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Πρωτοψάλτης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Λαχανάς.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του Α’ Τελωνείου Πειραιά, κ. Καρτάλο, τον Λιμενάρχη Νεάπολης κ. Βατίστα, τον Λιμενάρχη Αγίας Πελαγίας κ. Προβατάρη, την Τελώνη Καψαλίου κ. Στρατηγού, τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος του σταθμού Αγίας Πελαγίας καθώς και τους συμπατριώτες μας ιδιώτες επαγγελματίες που διέθεσαν μεταφορικά μέσα, ή εργάσθηκαν για την αυθημερόν μεταφόρτωση και μεταφορά του φορτίου.

katastrofi_lathraiwn-tsigarwn_tou_ploiou_ulla_1

katastrofi_lathraiwn-tsigarwn_tou_ploiou_ulla_2

katastrofi_lathraiwn-tsigarwn_tou_ploiou_ulla_3

katastrofi_lathraiwn-tsigarwn_tou_ploiou_ulla_4

Φωτογραφίες / Video: Βαλέριος Καλοκαιρινός – PhotoCerigo

Διαβάστε ακόμα