Πειραιάς
34°C

Μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση στη Ρόδο

Δημοσιεύθηκε στις

01/10/2015

από

thalassia_rupansi_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εκροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΡΗΤΙΚΑ” ν. Ρόδου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που μετέβησαν στην περιοχή διαπίστωσαν την εκροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο της ανωτέρω επιχείρησης και τη δημιουργία μικρής εκτάσεως διαλυόμενης θαλάσσιας ρύπανσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά των υπευθύνων ενώ η εκροή λυμάτων διεκόπη κατόπιν αποκατάστασης βλάβης από τεχνικό κλιμάκιο της επιχείρησης.Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εκροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΡΗΤΙΚΑ” ν. Ρόδου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που μετέβησαν στην περιοχή διαπίστωσαν την εκροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο της ανωτέρω επιχείρησης και τη δημιουργία μικρής εκτάσεως διαλυόμενης θαλάσσιας ρύπανσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά των υπευθύνων ενώ η εκροή λυμάτων διεκόπη κατόπιν αποκατάστασης βλάβης από τεχνικό κλιμάκιο της επιχείρησης.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C