Ο Paolo Enoizi θα είναι ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος της GasLog του Πίτερ Λιβανού

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία πλοίων μεταφοράς φυσικού αερίου (LNG) GasLog έχει επιλέξει τον Paolo Enoizi για την θέση του επόμενου διευθύνων συμβούλου, για να αντικαταστήσει τον Paul Wogan, ο οποίος σκοπεύει να αποσυρθεί από τη θέση του CEO στις 9 Μαρτίου 2022.

Ο Enoizi, ο οποίος είναι επί του παρόντος Chief Operating Officer της εταιρείας καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog Partners, θα αναλάβει τη θέση στις 10 Μαρτίου 2022. Ο Wogan θα παραμείνει, σε συμβουλευτικό ρόλο έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Ο Πίτερ Λιβανός, πρόεδρος της GasLog, δήλωσε: «Υπό την εξαιρετική ηγεσία του Paul τα τελευταία 10 χρόνια, η GasLog αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε για να γίνει μία από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες LNG στον κόσμο. Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Paul για όλη τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στη GasLog και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στη συνταξιοδότησή του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Paolo θα ανταποκριθεί και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του καθώς θα εξελίσσει την εταιρεία τα επόμενα χρόνια».

Ο Paolo Enoizi εντάχθηκε στην GasLog and GasLog Partners τον Αύγουστο του 2019 και διορίστηκε COO τον Σεπτέμβριο του 2019 και Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog Partners τον Αύγουστο του 2021, αντίστοιχα. Διετέλεσε επίσης διευθύνων σύμβουλος της Stolt Tankers BV Rotterdam, θυγατρικής της Stolt Nielsen.

Η GasLog με έδρα τον Πειραιά διαθέτει έναν στόλο 39 πλοίων μεταφοράς LNG, εκ των οποίων τα 20 είναι ιδιόκτητα, τα τέσσερα έχουν πουληθεί και εκμισθωθεί με μακροχρόνιες ναυλώσεις ως bareboat, και από τα υπόλοιπα 15 πλοία, τα 14 ανήκουν στη θυγατρική, GasLog Partners.

Διαβάστε ακόμα