Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΛ, Γιάννης Αβραντίνης

LOGO_OPTIONS

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Ο CEO της ΝΕΛ, Γιάννης Αβραντίνης, παραιτήθηκε, με νέους επενδυτές σαν αναλαμβάνουν πια την εταιρεία.

Επιπλέον μένει να φανεί αν θα κηρυχθεί άμεσα έκπτωτη από τις γραμμές των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και παρά τη σημερινή θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία, του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Ο εκπρόσωπος τη ΝΕΛ Ηλίας Σταυριανός, παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στο υπουργείο Ναυτιλίας και απηύθυνε έκκληση προς τα μέλη του να μην προχωρήσουν σε έκπτωση της εταιρείας από τις γραμμές στις δυτικές Κυκλάδες, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αβραντίνης υπέβαλε την παραίτησή του.

«Μετά από ολονύχτιες συζητήσεις ο κ.Αβραντίνης προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση και την εξόφληση των οφειλομένων προς τους ναυτικούς και τη συνέχιση των γραμμών της εταιρείας υπέβαλε την παραίτησή του και τη ΝΕΛ αναλαμβάνει μια ομάδα νέων επενδυτών που εντός της ημέρας θα γνωστοποιήσουν τα ονόματά τους και την ιδιότητά τους ενώ αύριο το πρωί θα επιδιώξουν να έχουν συνάντηση και με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θ.Δρίτσα,» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΕΛ.

Είπε επίσης ότι «γνωρίζοντας πλήρως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες τους τελευταίες μήνες και την αποκοπή των νησιών από τη μεταξύ τους ακτοπλοϊκή σύνδεση, απευθύνει έκκληση προς το ΣΑΣ, επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία είναι 43 χρόνια και έχει 500 εργαζόμενους επί πολλούς μήνες απλήρωτους, να δοθεί μια ευκαιρία για μερικά 24ωρα για μια αναβολή στη συζήτηση για την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο Τετάρτη.»

businessnews.gr

Διαβάστε ακόμα