ΠΕΝΕΝ: Κοινός λασπολόγος και συκοφάντης ο ΥΝΑ

penen_koinos_laspologos_o_yna_

Η ΠΕΝΕΝ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι ο πουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης είναι κοινός συκοφάντης και όχι μόνο.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου

ΚΟΙΝΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της ΠΕΝΕΝ της 1/4/2014 θέλουμε να υπογραμμίσουμε τα παρακάτω:

Με βάση την συζήτηση στην Βουλή επί της αρχής του νομοσχεδίου για τα «τουριστικά σκάφη και άλλες διατάξεις», όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος κοινωνικής πολιτικής Δημήτρης Στρατούλης αναφερόμενος στα όσα ισχυρίστηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου στην συνάντησή του με την ΠΝΟ την 1/4/2014 (όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι «όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ συμφωνούν με τον χρονικό περιορισμό των απεργιακών κινητοποιήσεων των Ναυτεργατών») δήλωσε ότι: «Όσον αφορά διάφορα που ακούγονται από τον Υπουργό Ναυτιλίας για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι συναλλάσσονται με το Υπουργείο και την Κυβέρνηση, για να συρρικνώσουν το δικαίωμα απεργίας των ναυτικών ή για να γίνονται πολιτικές επιστρατεύσεις, δεν έχουν καμία βάση, είναι ψευδή, είναι συκοφαντικά.

Ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται, για να κατοχυρωθεί και να μην συρρικνωθεί το δικαίωμα απεργίας των ναυτικών. Έχουμε καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή και οι εβδομήντα ένας Βουλευτές μαζί με τον Πρόεδρό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για να καταργηθεί μια για πάντα το αντιδημοκρατικό, χουντικό καθεστώς που επιτρέπει στις κυβερνήσεις σας να επιστρατεύουν πολιτικά απεργούς και δη τους ναυτεργάτες». Η δήλωση έγινε παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου ο οποίος ουδόλως αντέδρασε για να υπερασπιστεί τις γνωστές και επαναλαμβανόμενες λασπολογίες του.

Μετά από όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνεται μεταξύ των άλλων ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης είναι κοινός συκοφάντης και όχι μόνο…..

Διαβάστε ακόμα