Πειραιάς
20°C

«Πράσινο φως» στον φιλικό διακανονισμό Cosco – ΟΛΠ

Δημοσιεύθηκε στις

23/09/2014

από

olp_cosco_

Νόμιμη έκρινε τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, τη συμφωνία για νέες επενδύσεις από την COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, ύψους 230 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο, προβλέπεται η κατασκευή και εκμετάλλευση του Δυτικού Προβλήτα 3 του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ (ΣΕΜΠΟ) από τη ΣΕΠ ΑΕ (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), η κατασκευή για λογαριασμό του ΟΛΠ ΑΕ του Προβλήτα Πετρελαιοειδών και η αναβάθμιση με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό των Προβλητών 2 και Ανατολικού Προβλήτα 3 ΣΕΜΠΟ.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί απόφαση κλιμακίου του ελεγκτικού συνεδρίου, που είχε κρίνει αντίθετα.

star.gr

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
20°C