Σε πλωτό ξενοδοχείο θα μετατραπεί η ”QUEEN ELIZABETH 2”

Απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο διάλυσης της θρυλικής Βασίλισσας!! Το βαπόρι θα μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στην Ασία χωρίς να έχει δημοσιοποιηθεί ποιό λιμάνι θα τη “φιλοξενεί”! Τα επικρατέστερα λιμάνια μέχρι στιγμής είναι η Σιγκαπούρη και το Hong Κong ενώ κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν και το λιμάνι της Shangai!!

Προς το παρόν η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ “καλωπίζεται” στη δεξαμενή με τους υπεύθυνους να δηλώνουν ότι μετά το πέρας των εργασιών το βαπόρι θα φαίνεται 18 χρονών ενώ το εσωτερικό θα αποπνέει την ίδια αίγλη όπως τα πρώτα χρόνια!!

arxipelagos.com

Διαβάστε ακόμα

Τον δρόμο προς τα διαλυτήρια θα πάρει το ιστορικό Queen Elizabeth 2 μετά την αποτυχία της συμφωνίας να πάνε το κρουαζιερόπλοιο πίσω στην Μεγάλη Βρετανία για να το χρησιμοποιήσουν ως πλωτό ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Το κρουαζιερόπλοιο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μεταφορέας στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του πολέμου για τα νησιά Φώκλαντ το 1982, έχει προσδεθεί σε λιμάνι στο Ντουμπάι μετά την πώληση του για £ 64m το 2008.

Το Queen Elizabeth 2 είχε αρχικά προγραμματιστεί να μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο 1.000 δωματίων στο διάσιμο τεχνητό νησί Palm Jumeirah, μετά όμως την πιστωτική κρίση που επήλθε στο Εμιράτο ήταν αδύνατο να συμβεί αυτό.

Το 40μελές πλήρωμα, το οποίο ήταν στο πλοίο τα τελευταία 4 χρόνια, πλέον έχει αντικατασταθεί από 20μελές κινέζικο πλήρωμα που θα το οδηγήσει στο διαλυτήριο.

Διαβάστε ακόμα