Σάλπαρε για την παρθενική του κρουαζιέρα το Harmony of the Seas

harmony_of_the_seas_debut
Με την διοργάνωση μιας εντυπωσιακής τελετής για τον απόπλου του, το νέο πλοίο της Royal Caribbean International (RCI), το Harmony of the Seas, αναχώρησε για το παρθενικό του ταξίδι από το νέο μόνιμο λιμένα βάσης του, το Port Everglades στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, στις 5 Νοεμβρίου, του 2016.

Πριν από λίγες μέρες, σε μια ιστορική συνάντηση, το κρουαζιερόπλοιο είχε συνοδέψει τα αδελφά πλοία του, το το Oasis of the Seas και το Allure of the Seas, στην ανατολική ακτή της Φλόριντα.

Η RCI είπε ότι το Harmony of the Seas θα προσφέρει επταήμερες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική, πλέοντας από τα νησιά της Καραϊβικής μέχρι τις ακτές του Μεξικού.

Το Harmony of the Seas προσφέρει 16 καταστρώματα επισκεπτών και έχει συνολική χωρητικότητα 226.963 grt.

Κατασκευασμένο στο γαλλικό ναυπηγείο της Saint-Nazaire, το πλοίο εντάχθηκε επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean σε μια τελετή παράδοσης και αλλαγής σημαίας που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Το Harmony of the Seas είναι το πρώτο σε μια νέα γενιά πλοίων όπου οι αρχιτεκτονικές καινοτομίες της κατηγορίας Oasis συνδυάζονται με τις τεχνολογίες της κατηγορίας Quantum.

Το Harmony είναι μεγαλύτερο από τα άλλα δύο πλοία της Royal Caribbean από την κατηγορία Oasis, γεγονός που το κάνει το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

harmony_of_the_seas_debut2

Για όλες τις ειδήσεις για το Harmony of the Seas δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα