Σπουδάζω με Υποτροφία!Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Ναυτιλιακά του Ο.Π.Α.

nautiliaka_upotrofia_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Equal Society. Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή υποτροφιών πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Ανάμεσα στις προσφερόμενες υποτροφίες ξεχωρίζει τo νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Δ.Π.Μ.Σ. στοχεύει στην εκπαίδευση φοιτητών και στελεχών που σκοπεύουν να εργαστούν ή εργάζονται στον κλάδο της Ναυτιλίας, της Χρηματοοικονομικής και της Διοίκησης, και επιδιώκουν την ανέλιξή τους στα υψηλότερα επίπεδα της διεθνούς αγοράς μέσω ενός ξεχωριστού προγράμματος εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου.

Πέραν του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανοιχτές για την υποβολή αιτήσεων παραμένουν και οι κάτωθι υποτροφίες :

upotrofia_nautiliaka_

upotrofia_nautiliaka-

Διαδικασία υποβολής

Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει συμμετοχή του ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:
1.Η αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της Equal Society. Κατεβάστε την από την ιστοσελίδα, spoudazo.equalsociety.gr
2. Η ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που σας ενδιαφέρει. Βρείτε την στους πίνακες της ιστοσελίδας, δίπλα από το Ίδρυμα που προσφέρει την υποτροφία που σας ενδιαφέρει.

Οι δύο αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν ως συνημμένα στο e-mail: [email protected]

Διαβάστε ακόμα