Στην Aegean δυο πλοία ανεφοδιασμού

aegean_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Η Ελληνική εταιρεία προμήθειας καυσίμων Aegean Marine Petroleum Network Inc ανέλαβε την τύχη δύο φορτηγίδων ανεφοδιασμού που ήταν προηγουμένως ναυλωμένες από την υπό πτώχευση Δανική εταιρεία προμήθειας καυσίμων πλοίων OW Bunker.

Η κίνηση αυτή έρχεται τη στιγμή που η Aegean σχεδιάζει να ξεκινήσει ενέργειες ανεφοδιασμού και εμπορίας στη Γερμανία, εντός του Ιανουαρίου.

“Για τη στήριξη των δραστηριοτήτων της στο γερμανικό έδαφος, η Aegean έχει αναλάβει τον έλεγχο δύο σύγχρονων, διπλού κύτους φορτηγίδων ανεφοδιασμού που βρίσκονταν προηγουμένως υπό ναύλωση από την OW Bunker, συν περίπου 20.000 κυβικών μέτρων χώρου αποθήκευσης στην ξηρά”, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο τύπου.

Οι επιχειρήσεις θα περιλαμβάνουν την παροχή θαλάσσιων καυσίμων και λιπαντικών για όλα τα γερμανικά λιμάνια και θα εδράζονται στο Αμβούργο, τον δεύτερο μεγαλύτερο τερματικό σταθμό για κοντέινερσιπ στην Ευρώπη, δήλωσε η Aegean.

Η Aegean έχει επίσης δημιουργήσει ένα γραφείο μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης στο Αμβούργο για την πώληση και την εμπορία των πετρελαϊκών προϊόντων της μέσω του δίκτυο της Aegean και προς τους πελάτες σε παγκόσμια βάση.

“Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας ευκαιριακού ανοίγματος σε νέες αγορές, ενίσχυσης και διαφοροποίησης των λειτουργικών μας δυνατοτήτων, κι όλα αυτά ενώ ενισχύουμε την ικανότητά εξυπηρέτησης των πελατών μας σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε ο Ε. Νικόλας Ταβλάριος, πρόεδρος της Aegean Marine Petroleum Network.

Διαβάστε ακόμα