Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Blue Star 2»

blue_star_2_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Συναγερμός σήμανε στο λιμάνι στο Πειραιά μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Συγκεκριμένα δεκαπέντε λεπτά πριν την αναχώρηση του για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο ο καπετάνιος του BlueStar 2 ενημέρωσε τους επιβάτες αφού πρώτα τους καθησύχασε ότι θα πρέπει να εκκενωθεί το πλοίο γιατί θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος από τους ανδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας σε καμπίνες και αποσκευές.

Με το άκουσμα της ανακοίνωσης αρκετοί ήταν που βγήκαν εκτός ορίων. Όπως είναι λογικό, το πλοίο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Όπως φάνηκε στην συνέχεια για ακόμη μία φορά το τηλεφώνημα αποδείχτηκε ”φάρσα”.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση όμως, καθώς σχεδόν κάθε εβδομάδα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με αποτέλεσμα να καθυστερεί σημαντικά η αναχώρηση του πλοίου και να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες και το πλήρωμα.

Μετά από λίγο οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και ο κόσμος επιβιβάστηκε ξανά στο πλοίο για να συνεχίσει το δρομολόγιο του στις 20:15 για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο.

cyclades24.gr

Διαβάστε ακόμα