Το «Αριάδνη» θα δένει και στα Ψαρά

ariadni_hellenic_aktoploia_

Η HellenicSeawaysανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 προστίθεται εκτάκτως νέο λιμάνι προσέγγισης, τα Ψαρά, μια φορά την εβδομάδα στο δρομολόγιο Πειραιάς- Χίος – Μυτιλήνη που ήδη εκτελεί το πλοίο “ΑΡΙΑΔΝΗ”.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη από Πειραιά για Ψαρά-Χίο-Μυτιλήνη ενώ κάθε Πέμπτη θα ξεκινά από Μυτιλήνη για Χίο-Ψαρά-Πειραιά.

Η τροποποίηση του υπάρχοντος δρομολογίου Πειραιάς – Χίος -Μυτιλήνη με την προσθήκη νέου λιμανιού προσέγγισης στα Ψαρά, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εταιρικής φιλοσοφίας και της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργίας της HellenicSeaways, όντας στο πλάι των τοπικών κοινωνιών με την παροχή άρτιων υπηρεσιών ταξιδιού σε όλους τους επιβάτες της.

Το «Αριάδνη», το μεγαλύτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο σε χωρητικότητα γκαράζ της ελληνικής ακτοπλοΐας, μετασκευάστηκε στην Ελλάδα το 2007 και πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στις 25 Σεπτεμβρίου 2007. Έκτοτε έχει μεταφέρει 400.000 επιβάτες, 44.000 Ι.Χ., 16.000 φορτηγά οχήματα και 11.000 δίκυκλα οχήματα.

Διαβάστε ακόμα