Το μουμιοποιημένο σώμα ενός ναυτικού βρέθηκε στη καμπίνα ελέγχου ενός γιότ-φάντασμα (Photos + Video)

Το μουμιοποιημένο σώμα ενός ναυτικού βρέθηκε καθισμένο μπροστά στο γραφείο ενός γιοτ το οποίο θα μπορούσε να περιφέρεται στις θάλασσες εδώ και χρόνια χωρίς πλήρωμα. Ψαράδες στις Φιλιππίνες βρήκαν το γιοτ- φάντασμα την περασμένη Τετάρτη στα ανοικτά των ακτών νότια του νησιού Mindanao.
Όταν άνοιξαν τη πόρτα της καμπίνας βρήκαν έναν γερμανικής υπηκοότητας άνδρα, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο 59 ετών Manfred Fritz Bajorat από έγγραφα πάνω στο πλοίο και ο οποίος μουμιοποιήθηκε στο σημείο όπου πέθανε.

Το πτώμα καθόταν στηριζόμενο στο χέρι του σαν να είχε αποκοιμηθεί στο γραφείο πάνω και με τον ασύρματο λίγα εκατοστά μακριά από το χέρι του σαν να ήθελε να εκπέμψει σήμα κινδύνου για μια τελευταία φορά. Κανένας δεν ξέρει ακριβώς για πόσο καιρό το γιοτ έπλεε υπό αυτές τις συνθήκες αλλά ο τελευταίος που φέρεται να είδε τον άνδρα ζωντανό αναφέρει ότι τον είχε δει κάποια στιγμή μέσα στο 2009.
Το σώμα του κατά πάσα πιθανότητα διατηρήθηκε σε αυτή τη κατάσταση χάρη στην αλμύρα, το ζεστό καιρό που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και τους ξηρούς ανέμους.

yacht_ghost_mummy2

Ο επιθεωρητής Mark Navales από τη πόλη του Barabo η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πλοίο, αναφέρει ότι δεν υπάρχουν σημάδια βίας, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου του άνδρα. “Αυτό είναι ακόμα μυστήριο” ανάφερε στους δημοσιογράφους.
Η γερμανική πρεσβεία στις Φιλιππίνες προσπαθεί να βρει και να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του.

Διαβάστε ακόμα