Χωρίς ταχύπλοα και το Πάσχα η Σύρος!

highspeed_4_aktoploia_

Η κατάντια της πρωτεύουσας των Κυκλάδων. 6 ταχύπλοα θα εξυπηρετήσουν 10 νησιά του νομού από τα μέσα Απριλίου

Ξεκινούν από τη Μεγάλη Εβδομάδα τα δρομολόγια των ταχυπλόων στα νησιά των Κυκλάδων που θα έχουν ενισχυμένες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την περίοδο του Πάσχα.

Το μοναδικό από τα βασικά νησιά του νομού που μένει και πάλι εκτός δρομολογίων είναι η Σύρος. Συνολικά, έξι ταχύπλοα, τριών διαφορετικών εταιριών θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους για τα νησιά των Κυκλάδων μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, αλλά και του Ηρακλέιου. Συγκεκριμένα θα ταξιδέψουν σε διάφορες γραμμές και θα εξυπηρετήσουν τα νησιά: Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Θήρα, Φολέγανδρο, Σίφνο, Σέριφο και Μήλο.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά κατά την περίοδο του Πάσχα, η Σύρος μένει εκτός δρομολογίων ταχυπλόων. Το κακό ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι εταιρίες αποφάσισαν να αποκλείσουν την Σύρο από τα προγράμματα δρομολογίων τους. Όπως φαίνεται όμως, ο περσινός αποκλεισμός δεν ήταν προσωρινός και θα γίνει σύστημα αφού η Σύρος δε θα έχει ταχύπλοα ούτε το Πάσχα, ούτε και το καλοκαίρι του 2014.

cyclades24.gr

Διαβάστε ακόμα