Τα 10 πιο πολυσυζητημένα κρουαζιερόπλοια που αναμένουμε για το 2013

Όπως ήταν συναρπαστική η κρουαζιέρα για το 2012, για το 2013 υπόσχεται πολλά περισσότερα στους λάτρεις της κρουαζιέρας. Το 2013 αναμένουμε συναρπαστικές προσθήκες στον διεθνή στόλο των κρουαζιερόπλοιων.

Αν και φυσικά δεν μπορούμε να αναφέρουμε όλα τα κρουαζιερόπλοια τα οποία θα παραδοθούν το 2013, θα αναφέρουμε κατά την γνώμη μας τα 10 συναρπαστικότερα και ενδιαφέρων από αυτά.

Δείτε τα 10 πιο πολυσυζητημένα κρουαζιερόπλοια για το 2013:

Αυτά τα 10 κρουαζιερόπλοια περιλαμβάνουν πλοία τα οποία θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες σε ωκεανούς αλλά και σε ποτάμια

1. MSC Preziosa: Το MSC Preziosa θα είναι το τελευταίο απόκτημα του Κολοσσού MSC και αναμένετε να κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο. Τα δρομολόγια του θα περιλαμβάνουν προορισμούς στην Καραϊβική και στην Μεσόγειο.

2. Norwegian Breakaway: Το Norwegian Breakaway είναι πλοίο το οποίο αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο της Νορβηγικής εταιρείας. Θα τεθεί σε λειτουργία τον Απρίλιο με δρομολόγια σε Μπαχάμες, Βερμούδες, Καραϊβική αλλά και ευρωπαϊκούς προορισμού.

 

3. Europa 2: Το MS Europa 2 θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες τον Μάιο. Ο Ευρωπαϊκός κολοσσός Hapag-Lloyd εμπλέκεται στον κλάδο της κρουαζιέρας για 12 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι κατασκευαστικά έχει μικρότερες πλευρές, το MS Europa 2 υπόσχεται μια πλούσια και εξαιρετικά άνετη κρουαζιέρα.

4. Royal Princess: Το Royal Princess είναι το πλοίο που προσδίδει υπερηφάνεια στον όμιλο Princess Cruis. Θα πραγματοποιήσει την παρθενική του κρουαζιέρα τον Ιούνιο. Χτισμένο στο ιταλικό ναυπηγείο Fincantieri, είναι όμορφα σχεδιασμένο και μοναδικό στην Princess Cruise Line.

5. AIDA Stella: Με κρουαζιέρες που θα πραγματοποιεί την εντυπωσιακή Βαλτική και άλλους βόρειους προορισμούς, το AIDA Stella υπόσχεται υπέροχες κρουαζιέρες. Στο κρουαζιερόπλοιο, πάνω από 2000 επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ανέσεις και την εξαιρετική κουζίνα για την οποία φημίζεται.

6. Le Soleal: Το Le Soleal είναι το τρίτο κόσμημα του στόλου γιοτ της Γαλλικής εταιρείας Compagnie du Ponent. Θα πλεύσει τον Ιούνιο του 2013. Πάνω από 200 επιβάτες θα μπορούν να φιλοξενηθούν στο μαγευτικό γιοτ, το οποίο θα κάνει διαδρομές κατά μήκος των ακτών της Ασίας και της Αρκτικής

7. Avalon Artistry II: Το Avalon Artistry II Θα κάνει κρουαζιέρες στα νερά του μαγευτικού ποταμού Ρήνου. Είναι μία υπέροχη κατασκευή που λόγο των ειδικών σχεδιασμένων τζαμιών, επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο.

8. Ama Vida: Το όγδοο στην λίστα μας είναι το AMA Vida το οποίο θα εγκαινιάσει μία κρουαζιέρα κατά μήκος του φημισμένου ποταμού Duoro στην Πορτογαλία. Περίπου 105 επιβάτες θα μπορούν φιλοξενούνται εντός του πλοίου, το οποίο και αναμένεται από τον Μάρτιο.

9. Scenic Jewel: Το Scenic Jewel είναι ειδικά κατασκευασμένο πλοίο της εταιρείας Scenic Cruise Line. Δρομολόγιο του συγκεκριμένου πλοίου θα περιλαμβάνει την φανταστική διαδρομή Άμστερνταμ-Βουδαπέστη, κατά μήκος του ποταμού Δούναβη, Μέιν και Ρήνου.


10. Viking Bragi: Το Viking Bragi είναι το πρώτο από τα 10 νέα κρουαζιερόπλοια από την Viking River Cruise Line για το 2013. να μεγάλο πλοίο, το Bragi και εννέα αδελφά πλοία έχουν χτιστεί από τους φημισμένους μηχανικούς της ναυπηγικής βιομηχανίας Yran και Storbraaten. Το Viking Bragi αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο και η διαδρομή του θα είναι στους ποταμούς Ρήνο, Μέιν και Δούναβη.

 

Όπως προαναφέραμε, αυτά δεν θα είναι τα μόνα κρουαζιερόπλοια που περιμένουμε για το 2013, αλλά είναι κάποια από τα πιο πολυσυζητημένα από τον κόσμο της κρουαζιέρας, και ο οποίος τα περιμένει ανυπόμονα.

Διαβάστε ακόμα