Δεν δίνουν βιβλία σε 166 σπουδαστές!

aen_vivlia_elipsi

Καυστική ανακοίνωση από την πανελληνιά ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) για την έλλειψη βιβλίων και καθηγητών, καθώς επίσης για την ΜΗ λειτουργία των εργαστηρίων.

«Από καταγγελίες σπουδαστών της ΑΕΝ/Ασπροπύργου προκύπτει ότι στους μετεγγραφόμενους πρωτοετείς σπουδαστές, δεν τους δίνονται βιβλία, με το πρόσχημα ότι δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των σπουδαστών της ΑΕΝ/Ασπροπύργου, που δικαιούνται βιβλία και ότι έπρεπε να τα πάρουν από τις σχολές που πήραν μετεγγραφή.

Το αποτέλεσμα είναι ότι παρότι τα μαθήματα για τους πρωτοετείς σπουδαστές στις ΑΕΝ ξεκίνησαν στις 14 Οκτώβρη 2013, παραμένουν χωρίς βιβλία οι 103 Πλοίαρχοι και 63 Μηχανικοί σπουδαστές, που μετεγγράφηκαν στην ΑΕΝ/Ασπροπύργου.

Οι διευθύνσεις των σχολών Πλοιάρχων – Μηχανικών της ΑΕΝ/Ασπροπύργου, παραπέμπουν τους σπουδαστές να ενεργήσουν προσωπικά, ενημερώνοντας τις γραμματείες των ΑΕΝ από τις οποίες προέρχονται.

Απαιτούμε την παρέμβαση των υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, διασφαλίζοντας την άμεση παράδοση των βιβλίων στους σπουδαστές ώστε να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετα προβλήματα στα ήδη οξυμμένα που αντιμετωπίζουν από τα πρώτα βήματά τους στη ναυτική εκπαίδευση με τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

e-Nautilia.gr

Διαβάστε ακόμα