Δέκα βραβεία για την AtticaGroup στα Tourism Awards 2023

Η Attica Group, μητρικήεταιρεία των SUPERFASTFERRIES, BLUESTARFERRIESκαιHELLENICSEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 10 βραβεία στα Tourism Awards 2023 που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου, η Attica Group βραβεύτηκε με 4 Χρυσά, 2 Αργυρά και 4 Χάλκινα βραβεία:

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Ορθολογική διαχείριση ενέργειας και ΑΠΕ-Μείωση κατανάλωσης φυσικών πόρων-Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος» για τα πλοία AeroHighspeed της HellenicSeaways.

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Δράσεις ΕΚΕ» για την δράση «Πλέουμε μαζί».

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Covid-SafePractices&Services» για την προστασία των εργαζομένων και των επιβατών μας από την πανδημία Covid-19.

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-ΠροσβάσιμοςΤουρισμός» για το πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι. OneGroup, OneCrew».

 Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Branding/Media/PublicRelations-ContentMarketingStrategy»για την Παρουσίαση προορισμών & Ιδέες για RoadTrips (ταξίδια με το αυτοκίνητο) σε συνδυασμό με το πλοίο στη γραμμή Ελλάδα-Ιταλία με τη SuperfastFerries.

 Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Δράσεις ΕΚΕ» για το πρόγραμμα«Πρώτες Βοήθειες».

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Branding/Media/Public Relations – Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια» για την καμπάνια της Blue Star Ferries.

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «DigitalTourism-Online strategy» για τη διαδικτυακή στρατηγική της Hellenic Seaways μέσω ενός μεγάλου εύρους διαδικτυακών καναλιών.

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Συνεισφορά στην τοπική οικονομία/Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων/Ενίσχυση απασχόλησης» για την Συνολική Κοινωνική Προσφορά της Attica Group.

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τravel/Προγράμματα επιβράβευσης/Loyaltyprograms» για το πρόγραμμα επιβράβευσης της Attica Group “Seasmiles”.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFASTFERRIES, BLUESTARFERRIES, HELLENICSEAWAYS και AFRICAMOROCCOLINK με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Διαβάστε ακόμα