Έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το GOLDEN PRINCESS, το νέο ταχύπλοο της Golden Star Ferries (video)

Στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά έδεσε για πρώτη φορά το νέο ταχύπλοο της Golden Star Ferries,  ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΡΙΝΣΕΣ για την αγορά του οποίου σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές εβδομάδες.

Οσον αφορά τα χαρακτηριστικά του ταχυπλόου διαβάζουμε στην ανακοίνωση της εταιρείας του “κατασκευάστηκε στα φημισμένα Ιταλικά Ναυπηγεία της Fincantieri το 2006 , εναρμονίζεται με τον τελευταίο κώδικα ταχυπλόων του 2000 και χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό περιβαλλοντικό προφίλ κατηγορίας Α στο GreenHouse Gas (GHG) Rating.

Διαθέτει ολικό μήκος 122μ., μέγιστο πλάτος 16,65., βύθισμα 3,2μ., δυνατότητα μεταφοράς 220 ΙΧ και ταχύτητας 35 κόμβων.”

Όπως ανέφερε η πλοιοκτήτρια εταιρεία με σχετικό Δελτίο Τύπου,

“Το νέο μας απόκτημα αποτελεί το νεότερο Ε/Γ – Ο/Γ Ταχύπλοο που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο και ένα από τα νεότερα ταχύπλοα που δραστηριοποιούνται στις Ελληνικές θάλασσες. Αναμένεται να εναρμονισθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και κατόπιν τούτου θα μπορεί να μεταφέρει 1200 επιβάτες σε ένα ευχάριστο και πολυτελές περιβάλλον δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες για ένα ασφαλές, γρήγορο και άνετο ταξίδι”.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την παρθενική άφιξη του εντυπωσιακού ταχυπλόου μέσα από το φακό του pireaspiraeus.com

Διαβάστε ακόμα