Εκπαιδευτικά προγράμματα Συστημάτων Αυτοματισμού

programmata_automatismou_

Συνεχίζονται με επιτυχία και με ολοένα και μεγαλύτερες συμμετοχές τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ προς μηχανικούς, αρχιμηχανικούς και πληρώματα ναυτιλιακών εταιρειών που σχεδίασε, οργάνωσε και ανέπτυξε το εκπαιδευτικό Ναυτικό / Ναυτιλιακό κέντρο QMS Maritime Training Center, και που καλύπτει από πλευράς εργαστηρίων, η εταιρεία C&A Stavros Kassidiaris S.A.

Τα προγράμματα αυτά έχουν αναπτυχθεί βάσει των απαιτήσεων της αγοράς, της μεθοδολογίας των ΙΜΟ model courses, των DNV rules for Maritime Training Centers και βάσει των απαιτήσεων ασφαλείας του ISM κώδικα, της SOLAS και του κώδικα of Safe Working Practices.

Η θεωρητική εκπαίδευση (24 ώρες) εκτελείται στις εγκαταστάσεις της QMS από έμπειρους Α΄Μηχανικούς και τεχνικούς με χρήση παρουσιάσεων Power Point, διαγραμμάτων και συζήτησης, και καλύπτει θέματα όπως: Introduction to Automation Systems on ships, PLC, Automation controls, electrical drawings κλπ.

Στους συμμετέχοντες δίδεται ένα εγχειρίδιο μαθητή και επίσης, μετά από τεστ, εκδίδεται και σχετικό πιστοποιητικό από το αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό Ναυτικό / Ναυτιλιακό κέντρο QMS – Maritime Training Center.

H πρακτική εκπαίδευση / επίδειξη (8 ώρες) γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας C&A Stavros Kassidiaris S.A., η οποία διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο με επίδειξη και ασκήσεις αυτοματισμού για συστήματα όπως : viscosity control, water boiler control, electronic & pneumatic transmitters, 15ppm monitors, oxygen analyzers, oil mist detectors, pneumatic & hydraulic systems, troubleshooting.

Η εισαγωγή ολοένα και περισσότερων συστημάτων αυτοματισμού στα πλοία και η απαίτηση για βαθύτερη γνώση αυτών, δημιουργεί την ανάγκη ώστε τα πληρώματα των πλοίων να ενημερώνονται και να αναβαθμίζουν αδιάλειπτα τις τεχνικές τους γνώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την QMS Maritime Training Center, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9530-680 και στο email [email protected]

Διαβάστε ακόμα