Η Ναυτιλιακή Εταιρεία της Χρονιάς από την IBJ

fednav[adsanity id=33860 align=alignnone /]Η εταιρεία Fednav Limited παρέλαβε τη Δευτέρα (16 Νοεμβρίου) το πολυπόθητο βραβείο της IBJ (International Bulk Journal) για τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Μεταφοράς Χύδην Φορτίου της Χρονιάς, σε επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Antwerp Old Town Hotel. Ήταν η τρίτη φορά που η Fednav λαμβάνει αυτή τη διάκριση, δεδομένου ότι τα βραβεία IBJ ξεκίνησαν το 2009.

Το βραβείο καταδεικνύει την τελειότητα της Fednav στο θαλάσσιο εμπόριο, μαζί με την ηγετική της θέση στην εφαρμογή των υψηλότερων επιχειρηματικών προτύπων, όπως είναι η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία λειτουργεί ένα σύγχρονο στόλο από περίπου 85 πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου που έχουν εμπορικές συναλλαγές σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα 49 της ανήκουν. Η Fednav παρέλαβε 9 νέα πλοία ιαπωνικής κατασκευής το 2015, και διαθέτει 19 πλοία υπό παραγγελία, 12 εκ των οποίων της ανήκουν. Όλα αυτά τα νέα πλοία θα λάβουν τη σήμανση CLEAN από το Νορβηγικό Νηογνώμονα, ανταποκρίνονται στο νέο Δείκτη Σχεδιασμού Ενεργειακής Απόδοσης της MARPOL, και είναι εφοδιασμένα με αποτελεσματικά συστήματα κατεργασίας έρματος, τόσο γλυκού όσο και θαλασσινού νερού.

Τα υψηλά πρότυπα της Fednav αντικατοπτρίζονται στις αξιολογήσεις της Rightship για το στόλο της. Από τα περίπου 18.000 πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου σε λειτουργία, μόνο τα 37 πλοία έχουν σήμερα βαθμολογία 5 αστέρων τόσο από πλευρά ασφάλειας όσο και από περιβαλλοντικής σκοπιάς, και τα 7 από αυτά τα πλοία ανήκουν Fednav. Ένα από αυτά, το MV Federal Tyne, έχει μια τέλεια αξιολόγηση Α+ για εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, όντας ένα από τα μόνο τέσσερα πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου σε όλο τον κόσμο με αυτή τη διάκριση.

Η Fednav δηλώνει ευγνώμων στην International Bulk Journal που φιλοξένησε την εκδήλωση της και ευχαριστεί τους διαχειριστές του πλοίου, τους πελάτες και τους προμηθευτές για τη συμβολή και την υποστήριξή τους.

Η Fednav είναι ο μεγαλύτερος διεθνής ναυτιλιακός όμιλος ξηρού φορτίου στον Καναδά, και προσπαθεί να προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Η εταιρεία απασχολεί 280 υπαλλήλους γραφείου σε όλο τον κόσμο – 150 στα κεντρικά της γραφεία στο Μόντρεαλ – και διατηρεί εμπορικά γραφεία σε Αμβέρσα, Σαρλότ, Λονδίνο, Αμβούργο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σιγκαπούρη και Τόκιο.

Διαβάστε ακόμα