Ναυπηγείο Golden Yachts: Σηματοδοτεί την επιτομή της νέας γενιάς του yachting με την κατασκευή της νεότευκτη θαλαμηγού O’REA

Η νέα θαλαμηγός είναι ήδη ναυλωμένη για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και θα παρουσιαστεί στο ναυτικό σαλόνι του Μονακό το Σεπτέμβριο του 2023

Το ελληνικό ναυπηγείο Golden Yachts προέβη στην καθέλκυση του 78-μέτρου O’REA το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η επιτομή της νέας γενιάς του yachting.

Το εξωτερικό της θαλαμηγού έχει σχεδιάσει το Studio Vafiadis, το οποίο σε συνεργασία με το Studio Massari Design επιμελήθηκε και το interior styling.

Η καθέλκυση του 78μετρου σκάφους πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα δραστήρια περίοδο για το ναυπηγείο μετά την παράδοση του O’EVA, του O’NEIRO καθώς και του διεθνώς βραβευμένου από το BOAT International, Project X.

Οι εξωτερικοί χώροι συνδέονται αρμονικά με τους εσωτερικούς με μοναδικό διαχωριστικό υλικό το γυαλί. Το αποτέλεσμα της εσωτερικής διακόσμησης που προκύπτει δίνει έμφαση στη δεξιοτεχνία των γυάλινων υλικών, των μαρμάρινων δαπέδων, τις απαλές καμπύλες δημιουργώντας μια διάθεση φιλόξενης πολυτέλειας.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του σκάφους αποτελούν η μεγάλη πισίνα με γυάλινο πυθμένα στο κυρίως deck, επιτυγχάνοντας τη διάχυση του φωτός στο beach house, το ειδικά διαμορφωμένο beach house με Hammam, Sauna και massage room καθώς και η πολυτελής owner’s σουίτα με ιδιωτικό γραφείο. Ακόμη, το υψηλά εξελιγμένης μηχανολογίας και τεχνολογίας σκάφος, διαθέτει Dynamic Positioning System, επιτρέποντας στο σκάφος να παραμένει στο ίδιο σημείο χωρίς να ρίξει άγκυρα καθώς και το σύστημα Tier ΙΙΙ για την εξασφάλιση χαμηλών ρύπων. Η νέα θαλαμηγός είναι ήδη ναυλωμένη για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και θα παρουσιαστεί στο ναυτικό σαλόνι του Μονακό το Σεπτέμβριο του 2023.

newmoney.gr

Διαβάστε ακόμα