Βρέθηκε η σορός ενός μέλους του πληρώματος 4 ημέρες μετά τη βύθιση του τουρκικού φορτηγού πλοίου στη Μαύρη Θάλασσα

Το άψυχο σώμα του δεύτερου μέλους του πληρώματος του τουρκικού πλοίου ανασύρθηκε τέσσερις ημέρες μετά τη βύθισή του στη Μαύρη Θάλασσα στα ανοικτά των ακτών της βόρειας επαρχίας Zonguldak της Τουρκίας, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι οι έρευνες για τα υπόλοιπα δέκα μέλη του πληρώματος είναι σε εξέλιξη.

Το πτώμα εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών για τους 11 ναυτικούς που χάθηκαν όταν το φορτηγό πλοίο βυθίστηκε λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών στις 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο X από την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης (AFAD).

Το AFAD εξέφρασε τα συλλυπητήρια του σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στην ατυχή τραγωδία, λέγοντας ότι ομάδες εξακολουθούν την αναζήτηση για τα υπόλοιπα 10 μέλη του πληρώματος που συνεχίζουν να αγνοούνται.

Η επαφή με το φορτηγό πλοίο Kafkametler, στο οποίο επέβαιναν 12 μέλη του πληρώματος, χάθηκε ενώ βρισκόταν στη νότια Μαύρη Θάλασσα όταν βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών του Zonguldak λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Ali Yerlikaya. δήλωση.

Νέα βίντεο δείχνουν τη σφοδρότητα της καταιγίδας που ήταν η αιτία να βουλιάξουν 2 τουρκικά πλοία στη μαύρη θάλασσα

Διαβάστε ακόμα