Άλλα 3 κρουαζιερόπλοια παρήγγειλε η Royal Caribbean

anthem_of_the_seas
Η Royal Caribbean Cruises Ltd. προχώρησε στην παραγγελία ενός πέμπτου κατηγορίας Oasis και δύο κατηγορίας Edge κρουαζιερόπλοιων.

Η με έδρα το Μαϊάμι εταιρεία κρουαζιέρων υπέγραψε ένα μνημόνιο κατανόησης με τη γαλλική ναυπηγική STX France για την κατασκευή των νέων πλοίων που αναμένεται να ενταχθούν στον στόλο της, την άνοιξη του 2021 και το φθινόπωρο του 2021 και 2022, αντίστοιχα.

«Παρά το γεγονός ότι το πρώτο πλοίο κατηγορίας Edge εξακολουθεί να απέχει πάνω από δύο χρόνια από την στιγμή της παράδοσης, υπήρξε μια τεράστια ποσότητα ενδιαφέροντος γύρω από το νέο πρότυπο στο στυλ που η κατηγορία Edge θα εισαγάγει», δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises.

«Η κατηγορία Solstice σηματοδότησε μια νέα εποχή στον σχεδιασμό των σύγχρονων κρουαζιερόπλοιων, και η κατηγορία Edge δεν θα απογοητεύσει ως η νέα γενιά υψηλού στυλ και σχεδιασμού», πρόσθεσε η Lutoff-Perlo.

Αυτή η σειρά εξαρτάται από την ολοκλήρωση των συνήθων προϋποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης και της χρηματοδότησης, και οι τελικές συμβάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το οριστικό χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του τριμήνου.

Royal Caribbean δήλωσε ακόμη ότι οι αυξήσεις χωρητικότητας για το 2016-2020 παραμένουν αμετάβλητες.

Η εταιρεία παρέλαβε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της, το χωρητικότητας 227.000 grt Harmony of the Seas, στις 12 Μαΐου, όταν το πλοίο εντάχθηκε και επίσημα στο στόλο του ιδιοκτήτη του στο Saint Nazaire της Γαλλίας, ενώ τώρα βρίσκεται στο Σαουθάμπτον.

Δείτε επίσης: Το παρθενικό ταξίδι του Harmony of the Seas μέσω ενός drone (video)

Διαβάστε ακόμα