Ανακοίνωση Π.Ν.Ο. σχετικά με την λήξη της απεργίας

48??P?É`P?????PHASMA/M.KARAGIANNIS)Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συνήλθε χθες προκειμένου να εξετάσει και να εκτιμήσει την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από τις μέχρι σήμερα απεργιακές της κινητοποιήσεις με κύριο και πρωταρχικό αίτημα την απόσυρση του Νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό, και ιδίως μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες όλων των εργαζομένων σε όλα τα μέρη και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Πρώτα απ’ όλα θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τα πληρώματα των πλοίων και όλους τους ναυτεργάτες, οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημα τους, συσπειρωμένοι γύρω από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία των απεργιακών μας κινητοποιήσεων. Θα ήταν παράλειψη της Διοίκησης να μην απευθύνει και τις ευχαριστίες της και στα λοιπά σωματεία και σε όσους συγχρονίστηκαν με τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ και κυρίως να ευχαριστήσει και το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόηση του στο δίκαιο αγώνα μας.

H απεργία μας ναι μεν έληξε σήμερα Σάββατο στις 06.00 το πρωί, πλην όμως δεν λήγει η εμπόλεμη κατάσταση.

Η Διοίκηση της ΠΝΟ και σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και δεν πρόκειται να αναστείλουν τον αγώνα παρά μόνο με την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

Τα προβλήματα είναι πολλά, είναι καυτά και ζητούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις, πλην όμως αυτή τη στιγμή προέχει το Ασφαλιστικό.

Καλεί τους ναυτεργάτες, όπου και αν ευρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στα νέα καλέσματα της Ομοσπονδίας για κλιμάκωση του αγώνα.
Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την τελική επιτυχία του αγώνα».

Διαβάστε ακόμα