Η CMA CGM Group βάφτισε το μεγαλύτερο πλοίο της [pics]

cma_cgm_georg_foster_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Η CMA CGM Group ανακοίνωσε τη βάφτιση του νεότερου και μεγαλύτερου πλοίου του μέχρι σήμερα, το 18000 ΣΕΕ CMA CGM Georg Forster.

Το πλοίο βαφτίστηκε κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Αμβούργο της Γερμανίας την Τρίτη που παρακολούθησαν ο Jacques R. Saade, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CMA CGM Group, ο Christine Kuehne, νονά του πλοίου, και άλλοι θεσμικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι, συνεργάτες και πελάτες.

Το 398 μέτρων CMA CGM Georg Forster παραδόθηκε στις 2 Ιουνίου και είναι το δεύτερο μιας σειράς 6 πλοίων του ίδιου μεγέθους που θα εισέλθουν στο στόλο το 2015.

Η CMA CGM Group είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως. Το 2014, ο όγκος της που διακινήθηκε αυξήθηκε κατά 8,1%, πάνω από 12,2 εκατομμύρια TEUs, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 5,3%, πάνω από 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια και ο Όμιλος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα λειτουργικά περιθώρια κέρδους της αγοράς.

Η νονά του CMA CGM GEORG FORSTER, Christine Kuehne, έκλεισε την τελετή αφήνοντας το μπουκάλι της σαμπάνιας να σπάσει στο κύτος του πλοίου και προφέροντας την παραδοσιακή φράση: “Δια του παρόντος δηλώνω ότι βαφτίζω το εν λόγω πλοίο CMA CGM GEORG FORSTER. Ο Θεός να το ευλογεί και όλους όσους επιβαίνουν σ’ αυτό”.

12

14

15

11

13

22

28

Διαβάστε ακόμα