Μεγάλη συμφωνία για την Capital Ship Managemen του Μαρινάκη

marinakis1Τη μεταφορά του πρώτου μεγάλου φορτίου ιρανικού αργού πετρελαίου προς τον δυτικό κόσμο, μετά το πολυετές εμπάργκο, εξασφάλισε από τον γαλλικό πολυεθνικό κολοσσό Total η Capital Ship Management Corp….

Τη μεταφορά του πρώτου μεγάλου φορτίου ιρανικού αργού πετρελαίου προς τον δυτικό κόσμο, μετά το πολυετές εμπάργκο, εξασφάλισε από τον γαλλικό πολυεθνικό κολοσσό Total η Capital Ship Management Corp. του Ελληνα εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη. Η συγκεκριμένη συμφωνία αναμένεται να επιφέρει σημαντικά οφέλη στην Capital, αφού, με τα έξι «νεόχτιστα» πλοία τύπου VLCC (πολύ μεγάλα δεξαμενόπλοια) που διαθέτει, βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των διεθνών ομίλων.

Κάμερες GoPro

Είναι προφανές ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες του χώρου, μεταξύ των οποίων και ο όμιλος των ΕΛ.ΠΕ., έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη συγκεκριμένη αγορά, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές του αργού, και σπεύδουν να εξασφαλίσουν συνεργασίες με φερέγγυους μεταφορείς, όπως η Capital. Στο πλαίσιο αυτό, καθίσταται εύκολα αντιληπτός ο αντίκτυπος της εν λόγω εξέλιξης σε διεθνές επίπεδο.

peiraiasnews.gr

Διαβάστε ακόμα