32χρονη έπεσε στην θάλασσα από το Carnival Ecstasy

carnival_ecstasy_florida
Η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ ψάχνει για μια γυναίκα που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα την Τετάρτη από το κρουαζιερόπλοιο Carnival Ecstasy περίπου 27 μίλια νοτιοδυτικά του Freeport, στις Μπαχάμες.

Η αγνοούμενη είναι η Rina Patel, από το Ιντερλάκεν, της Νέας Υόρκης, όπως επιβεβαίωσε η Ακτοφυλακή, που ανέφερε ότι έλαβε γνωστοποίηση από το πλήρωμα του Carnival Ecstasy ότι μια 32χρονη γυναίκα φέρεται να έπεσε στη θάλασσα περίπου στις 2.30 π.μ. την Τετάρτη από τον 11ο κατάστρωμα φορώντας ένα λευκό φόρεμα με ροζ λουλούδια.

Τα πληρώματα ενός MH-65 Dolphin ελικοπτέρου κι ενός αεροπλάνου HC-144 Ocean Sentry του αεροπορικού σταθμού της ακτοφυλακής στο Μαϊάμι, καθώς και το πλήρωμα του λιμενικού σκάφους Gannet βοηθούν στην αναζήτηση. Το πλήρωμα του σκάφους της Ακτοφυλακής Bernard C. Webber είχε επίσης σταλθεί για να βοηθήσει στην αναζήτηση.

Το τελευταίο λιμάνι ανταπόκρισης του Carnival Ectsasy ήταν στο Nassau, στις Μπαχάμες, την Τρίτη. Επόμενο λιμάνι ανταπόκρισης είχε προγραμματιστεί να είναι στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CruiseJunkie.com, η οποία καταγράφει περιστατικά πτώσης στην θάλασσα από πλοία, υπήρξαν 7 τέτοια περιστατικά μέχρι στιγμής το 2016. Κατά μέσο όρο τα τελευταία 5 χρόνια, υπάρχουν 23 περιστατικά πτώσης ανθρώπων στη θάλασσα κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμα