8 τραυματίες από πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας

saudi_aramco_terminal
Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν μετά από μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο τερματικό σταθμό πετρελαίου της Εταιρείας Πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας (Saudi Aramco) στο Ras Tanura στον Περσικό Κόλπο κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτη 20η Σεπτεμβρίου.

Η Saudi Aramco χαρακτηρίζει το περιστατικό “ήσσονος σημασίας” και αναφέρει ότι η εταιρεία “ανταποκρίθηκε με επιτυχία” σε αυτό κατά περίπου στις 9 π.μ., τοπική ώρα.

Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες αναταποκρίθηκαν άμεσα και κατέσβησαν πλήρως την φωτιά, ενώ οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις έχουν απομακρυνθεί, πληροφορεί η εταιρεία.

Από τους οκτώ εργάτες που τραυματίστηκαν στο περιστατικό, έξι είναι εργολάβοι και δύο είναι υπάλληλοι της εταιρείας. Οι τραυματίες έχουν λάβει ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα πάντα με τη Saudi Aramco.

Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και η εταιρεία σχεδιάζει να διεξαγάγει έρευνα για να προσδιορίσει την αιτία.

Οι δραστηριότητες εκμετάλλευσης κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου της Saudi Aramco δεν επηρεάστηκαν από το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα