Καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά των οργάνων του Λιμεναρχείου Αίγινας σε βάρος του Πλοιάρχου του AERO 2 HIGHSPEED

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΠΕΠΕΝ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη σημερινή απαράδεκτη συμπεριφορά των οργάνων του Λιμεναρχείου Αίγινας σε βάρος του Πλοιάρχου του Επιβατηγού – Ταχυπλόου AERO 2 HIGHSPEED. Αντί δηλαδή να προχωρήσουν στις από το Νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις, που περιορίζονται μόνο στο πρόσωπο του επιβάτη, ο οποίος από τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο Αγκίστρι αρνείτο να ακολουθήσει τα προβλεπόμενα από το Νόμο μέτρα προστασίας μέσα στο πλοίο και παρενοχλούσε διαρκώς τους υπόλοιπους επιβάτες αλλά και το πλήρωμα, εκείνα προχώρησαν και σε προσαγωγή του Πλοιάρχου, παρόλο οτι ήταν εκείνος ο οποίος τους είχε ενημερώσει και είχε ζητήσει τη συνδρομή τους για την εφαρμογή του Νόμου εξαιτίας των προβλημάτων που προκαλούσε ο επιβάτης αυτός!

Ο συνάδελφος δηλαδή όχι μόνον δεν είχε την επιβαλλόμενη στήριξη των λιμενικών οργάνων αλλά τον οδήγησαν και στο Λιμεναρχείο «συμμορφούμενα με εντολές» του παρανομούντος επιβάτη! Το ότι τελικά δεν τον συνέλαβαν και τον άφησαν με καθυστέρηση να συνεχίσει την εργασία του στο πλοίο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά τα λιμενικά όργανα συμπεριφέρθηκαν κατά τρόπον άδικο, παράνομο και προσβλητικό σε βάρος του Πλοιάρχου!

Απαιτούμε, Κύριε Υπουργέ, να «κοπούν μαχαίρι» τέτοιου είδους συμπεριφορές ενάντια στους Έλληνες Πλοιάρχους που οργώνουν τις θάλασσές μας και κρατούν ζωντανά όλο τον χρόνο τα Νησιά μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν. ΠΑΣΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

Διαβάστε ακόμα