Δειτε το Anthem of the Seas κοντά στον τυφώνα Ερμίνα (video)

anthem_hermina

Επιβάτες ανέφεραν ότι ένιωσαν ναυτία καθώς το Anthem of the Seas διέσχισε ταραγμένα νερά την περασμένη Κυριακή λόγω του τυφώνα Ερμίνα.

Το κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τις Βερμούδες αναχώρησε από το Bayonne του Νιού Τζέρσει την Παρασκευή και το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν μερικές εκατοντάδες μίλια ανοιχτά της Ανατολικής Ακτής, νοτιοανατολικά του Cape Cod, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cruisemapper.

Τα κύματα ήταν τόσο δυνατά που οι επιβάτες έπρεπε να κρατηθούν από την κουπαστή καθώς κινούνταν μέσα στο πλοίο, με έναν επιβάτη να εκτιμάει ότι τα κύματα έφταναν τα 12 μέτρα.

Η Royal Caribbean εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε ότι το πλοίο έπλεε με ασφάλεια προς τις Βερμούδες με άνεμο περίπου 40 μίλια την ώρα – την ελάχιστη ταχύτητα ανέμου για τροπική καταιγίδα – και βρισκόταν πάνω από 140 μίλια μακριά από το επίκεντρο της καταιγίδας.

“Νωρίτερα σήμερα, ο καπετάνιος μας ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το πλοίο αντιμετώπισε ισχυρούς ανέμους για 2 με 3 ώρες”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Το Anthem of the Seas είχε υποστεί ζημιές τον Φεβρουάριο όταν βρέθηκε σε καταιγίδα με ανέμους 122 μίλια την ώρα ανοιχτά της Βόρειας Καρολίνας. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν 4 άτομα.

Επίσης, τον Ιούλιο το πλοίο εμφανίστηκε ξανά σε δημοσιεύματα όταν ένα αγόρι κόντεψε να πνιγεί σε μια από τις πισίνες του πλοίου.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα