Γυναίκα πήδηξε από το 10ο κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου στη θάλασσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Carnival Valor πρόσδεσε στη Νέα Ορλεάνη αφότου μια γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του κρουαζιερόπλοιου στον Κόλπο του Μεξικού.

Σύμφωνα με την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, μια 32χρονη γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο γύρω στις 2:28 μ.μ. την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου, περίπου 150 μίλια από το Southwest Pass στη Λουιζιάνα.

Το πλοίο αναχώρησε από το Cozumel του Μεξικού γύρω στις 3:27 μ.μ. την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου και επέστρεψε στην Νέα Ορλεάνη γύρω στις 10:30 π.μ. την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου.

Εκπρόσωπος της Carnival Cruise Line είπε ότι η επιβάτης πήδηξε από το μπαλκόνι της καμπίνας της και δεν φορύσε χειροπέδες, παρά τις πρώτες δηλώσεις των επιβατών.

Το βίντεο από κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη δείχνει τρεις ανθρώπους της ασφάλειας του πλοίου να κρατούν τα χέρια μιας γυναίκας πίσω από την πλάτη της χωρίς χειροπέδες. Σηκώνεται και φωνάζει το όνομα «Alicia» προτού τη βοηθήσουν να ανέβει την σκάλα και να βγει από το κατάστρωμα της πισίνας.

Στη συνέχεια, το βίντεο διακόπτεται και δείχνει τις στιγμές αφότου πήδηξε στη θάλασσα με το πλήρωμα να σπεύδει στην άκρη του πλοίου για να ρίξουν ένα σωσίβιο.

Οι επιβάτες είπαν ότι η γυναίκα πήδηξε από τον δέκατο κατάστρωμα και χτύπησε στο πλάι του πλοίου πριν πέσει στο νερό, ενώ εξαφανίστηκε αμέσως αφού το πλήρωμα πέταξε τα σωσίβια και μια φωτοβολίδα για να επισημάνει το σημείο που έπεσε.

Σε φωτογραφίες φαινόταν ένα σωσίβιο στο νερό. Το πλοίο έκανε κύκλους στο σημείο για αρκετές ώρες πριν αναλάβει η ακτοφυλακή τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης.

Γύρω στις 5:37 μ.μ., η ακτοφυλακή διέκοψε την έρευνα.

Διαβάστε ακόμα