Η διώρυγα του Παναμά αναμένει πάνω από 230 κρουαζιερόπλοια το 2016-2017

panama_cruise

Πάνω από 230 κρουαζιερόπλοια αναμένεται να διασχίσουν την διώρυγα του Παναμά κατά τη διάρκεια της σεζόν κρουαζιερών 2016-2017, η οποία ξεκινάει στις 4 Οκτωβρίου με την διέλευση του Coral Princess σε κρουαζιέρα από το Λος Άντζελες προς την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Όπως και κατά τις προηγούμενες χρονιές, οι μεγάλες εταιρίες κρουαζιερών, συμπεριλαμβανομένων των Holland America Line, Princess Cruises, Celebrity Cruise Line και Norwegian Cruise Line, θα παρέχουν στους πελάτες τους ταξίδια με μερική ή ολική διέλευση από τη διώρυγα του Παναμά.

Μικρότερα κρουαζιερόπλοια θα διασχίσουν επίσης τη διώρυγα, συμπεριλαμβανομένων των Voyager Safari και National Geographic Sea Lion, σε συντομότερα ταξίδια κατά μήκος της δυτικής ακτής της Κεντρικής Αμερικής, 7 και 8 ημερών αντίστοιχα

Κατά την διάρκεια της ερχόμενης σεζόν, οι Regent Seven Seas, Holland America Line και Noble Calidonia θα ορίσουν νέα δρομολόγια για τα πλοία τους, τα οποία θα περιλαμβάνουν διέλευση από τη διώρυγα. Το Explorer της Regent Seven Seas θα διασχίσει τη διώρυγα στις 2 Ιανουαρίου 2017, το Eurodam της Holland America Line στις 13 Απριλίου 2017 και το Hebridean Sky της Noble Calidonia στις 17 Απριλίου 2017.

Μετά την ολοκλήρωση πάνω από 160 επιτυχημένων διελεύσεων πλοίων από τα νέα θυροφράγματά της, η διώρυγα του Παναμά αυτή τη στιγμή δέχεται αιτήματα για τη διέλευση neopanamax επιβατικών πλοίων από την 1η Απριλίου 2017. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 κρατήσεις για τη διέλευση επιβατικών πλοίων από τη διευρημένη διώρυγα για τη σεζόν 2017-2018, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα