Οι δηλώσεις του Λιμενάρχη Χίου έστειλαν τα πλοία στα Μεστά Μεστά Χίου και όχι στο λιμάνι της Χίου – Η ανακοίνωση της Attica Group

Μία συνέντευξη του Λιμενάρχη Χίου Παντελή Βατούση περί ακαταλληλότητας του λιμανιού της Χίου ήταν αρκετή για τον όμιλο της Attica Group να αποφασίσει εν μία νυκτί και δίχως κατάλληλη προετοιμασία ή ενημέρωση του κοινού , την προσέγγιση των πλοίων της στο λιμάνι των Μεστών και όχι της Χίου από χθες Τετάρτη 15 Μαρτίου. όσοι λοιπόν “τυχεροί” ταξίδευαν χθες από Χίο προς Πειραιά ή και το αντίθετο ενημερώθηκαν εν πλω ορισμένοι με sms κάποιοι άλλοι, ότι το πλοίο θα δέσει στα Μεστά και όχι στο λιμάνι της Χίου.

Η απόφαση της Attica Group βασίστηκε στις δηλώσεις του κεντρικού Λιμενάρχη Χίου και όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της και της έλελιψης σαφούς απάντησης από το9 Λιμενικό ταμεία Χίου για το θέμα.
Η ανακοίνωση της Attica αναφέρει:

«Σε συνέχεια συνέντευξης του Κεντρικού Λιμενάρχη Χίου περί ακαταλληλότητας του λιμένα και μη ασφαλούς προσέγγισης των πλοίων αλλά και της μη σαφής θέσης του φορέα διαχείρισης του λιμένα Χίου σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 15/03/2023 όλα τα πλοία του ομίλου ATTICA θα προσεγγίζουν στα Μεστά Χίου».

diafaneia.eu

Διαβάστε ακόμα