Παραδόθηκε το νέο κρουαζιερόπλοιο της Dream Cruises

genting_dream

Η Γερμανική ναυπηγική Meyer Werft παρέδωσε το νέο κρουαζιερόπλοιο Genting Dream στην Ασιατική εταιρία κρουαζιερών Dream Cruises στο Μπρεμερχάφεν της Γερμανίας στις 12 Οκτωβρίου.

Μετά την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη του, το Genting Dream (μήκους 335 μέτρων) θα σαλπάρει για την Ειρηνικό Ωκεανό όπου θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 2, 5 και 7 διανυκτερεύσεων.

Έχοντας ως σημείο αναχώρησης το Χονγκ Κονγκ, οι κρουαζιέρες θα περνούν από τμήματα του Βιετνάμ και της Κίνας.

Το νέο πλοίο της Dream Cruises, σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ταχύτατα αναπτυσσόμενης αγοράς κρουαζιερών της Κίνας, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 3.400 επιβάτες και 2.000 μέλη πληρώματος, σύμφωνα με την Meyer Werft.

Με βάρος 151.300 μεικτούς τόνους, το πλοίο είναι εξοπλισμένο με φιλικές προς το περιβάλλον μηχανές, ηλεκτροκίνητα/ντίζελ pod drives, βελτιωμένη υδροδυναμική όπως και διάφορες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας, ανάκτησης θερμότητας και καθαρισμού νερού έρματος, πρόσθεσε η ναυπηγική.

Το Genting Dream, το οποίο σχεδιάζεται να ξεκινήσει την λειτουργία του στις 13 Νοεμβρίου, είναι το πρώτο από τα 2 υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοια της Dream Cruises, η οποία ανήκει στον όμιλο Genting Hong Kong.

Το αδελφό πλοίο του Genting Dream, το World Dream, αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του 2017.

Διαβάστε ακόμα