Η εταιρεία κρουαζιέρας που ξεπέρασε τον απίστευτο αριθμό των 100 εκατομμυρίων επιβατών!

Η Carnival Cruise Line φέρεται να πέτυχε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που επιβίβασε 100 εκατομμύρια επιβάτες από τότε που άρχισε να λειτουργεί για πρώτη φορά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τύπου.

Η Christine Duffy, η πρόεδρος της Carnival Cruise Line, επισκέφθηκε το Carnival Sunrise καθώς οι επιβάτες επιβιβάζονταν στο πλοίο στο PortMiami και τους ευχαρίστησε που παρουσίασαν την Carnival ως την πιο δημοφιλή εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο.

Η Carnival είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο που ξεπέρασε τον απίστεφτο αριθμό των 100 εκατομμυρίων επιβατών και πιστεύω ότι αυτό αποτελεί απόδειξη της διασκεδαστικής, και εξαιρετικής ατμόσφαιρας που οι επιβάτες και τα εξαιρετικά μέλη της ομάδας έχουν δημιουργήσει στα πλοία εδώ και 51 χρόνια, ανέφερε η Christine Duffy, η πρόεδρος που σχετίζεται με την Carnival Cruise Line.

Η Ντέμπι και ο Ντέιβιντ Κλίφορντ, οι οποίοι ταξίδευαν από το Οχάιο, εκπροσώπησαν τους επιβάτες της κρουαζιέρας ως το νούμερο 100 εκατομμύρια. Κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο, τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ο Duffy και τα μέλη της ομάδας του πλοίου.

Η Carnival Cruise Line επεκτείνει την προσφορά, ενώ προετοιμάζεται για ένα νέο πλοίο που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2023.

Το Carnival Venezia θα επεκτείνει τις προσφορές της Νέας Υόρκης, περιλαμβάνοντας κρουαζιέρες όλο το χρόνο. Εξάλλου, αργότερα το 2023, το Carnival Jubilee, το τρίτο αδελφό πλοίο του Carnival Celebration και του Mardi Gras, θα ενταχθεί στο στόλο και θα ταξιδεύει από το Γκάλβεστον.

Το Carnival Firenze, αδελφό πλοίο του Carnival Venezia, θα αρχίσει να πραγματοποιεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο από το Long Beach της Καλιφόρνια.

Διαβάστε ακόμα