ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπουρού ήχησε! καλή χρονιά σε όλους!

sunset-at-sea-620x330

Όσο η ώρα περνάει τόσο και μεγαλύτερος και συχνότερος ο θόρυβος από τον ήχο της μπουρού των Ελληνικών πλοίων που βρίσκονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου!

Κάποιοι που βρίσκονται στο λιμάνι δεν έχουν την χαρά να γιορτάσουν έστω και στοιχειωδώς την έλευση του 2020. Κάποιοι- οι οποίοι είναι σίγουρα περισσότεροι- βρίσκονται εν πλω, περιμένουν στο καπνιστήριο τρώγοντας και λέγοντας διάφορα. Αυτά δηλαδή που λένε καθημερινά… Κάτι όμως τους τριβελίζει στο μυαλό, κάτι λειτουργεί διαφορετικά μέσα τους. Είναι η σκέψη πως άλλη μια αλλαγή χρόνου τους βρίσκει μέσα στο…Καράβι, μακριά από τις οικογένειες τους.

Κατά βάθος ξέρουν όμως ότι αυτή είναι η ζωή του ναυτικού. Ίσως το Πάσχα θα είναι έξω αυτοί και κάποιοι άλλοι στην θέση τους θα σκέφτονται αυτά.

Από το e-Nautilia.gr  τους ευχόμαστε να έχουν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ και με το καλό να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Όσο αναφορά για κάποιους άλλους που ετοιμάζονται να φύγουν τους ευχόμαστε επίσης καλά ταξίδια και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ!!!

Παρόλο που κάθε πέρυσι και καλύτερα, να θυμάστε ότι όσο είμαστε δυνατοί και υγιείς μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Ακόμα και αυτά που μας φαίνονται αδύνατα!

 

aa