Ολοκληρώνεται το εντυπωσιακό πλωτό εστιατόριο από καρνάγιο της Καλύμνου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Στο καρνάγιο της οικογένειας Σαρούκου(Τριπολίτη) βρίσκεται από το πρωί σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, το εντυπωσιακό “Πλωτό-σκάφος εστιατόριο” του Δρόσου Σαρούκου(Μαμάχας).

Το “πλωτό σκάφος εστιατόριο” μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στο καρνάγιο και στη συνέχεια ανελκύστηκε προκειμένου συνεχιστούν οι υπόλοιπες εργασίες για την ολοκλήρωση του.

Ο πολυμήχανος,δραστήριος, έμπειρος, ανήσυχος και ευρηματικός Δρόσος Σαρούκος μετά από τα 17 τουριστικά σκάφη που έχει ναυπηγήσει όλα αυτά τα χρόνια, ήλθε η ώρα να πραγματοποιήσει ένα όνειρο του χρόνων, να κατασκευάσει ένα πλωτό-σκάφος εστιατόριο.

Ο Δρόσος Σαρούκος με προσωπική δουλειά και σε χρόνο ρεκόρ, έχοντας 2 μόνο βοηθούς προχώρησε στη διαμόρφωση και δημιουργία αυτού του πλωτού εστιατορίου.

Μιλώντας στο kalymnos-news.gr έδωσε κάποια στοιχεία.

Το “πλωτό- σκάφος εστιατόριο” είναι διαστάσεων 35Χ12= 420 τετραγωνικά μέτρα. Θα μπορεί να φιλοξενεί μέχρι 400 άτομα. Το φετινό καλοκαίρι θα ρυμουλκηθεί και θα αγκυροβολήσει στη νησίδα Πλάτη,όπου και θα λειτουργήσει.Τις μεσημβρινές ώρες θα λειτουργεί ως εστιατόριο και θα φιλοξενεί τουρίστες που θα φτάνουν με τα ημερόπλοια. Ενώ αργότερα θα διοργανώνονται ελληνικές βραδιές με μουσική.

Ο Δρόσος Σαρούκος μας έκανε ξενάγηση για το πως θα διαμορφωθεί ο χώρος και τι θα περιλαμβάνει με την ολοκλήρωση του. Το “πλωτό- σκάφος εστιατόριο” θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα περίπου και αρχές Απριλίου θα γίνουν τα εγκαίνια. Το όνομα που θα του δοθεί θα είναι Sea Heaven(θαλάσσιος παράδεισος)

Δείτε το όμορφο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα