Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που κρίθηκαν κατάλληλοι

upopsifioi_upaksiomatikoi_limenikou

1. Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) έτους 2014,οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Ιατρικές εξετάσεις, παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ) και κρίθηκαν ως υγειονομικώς κατάλληλοι, αναρτήθηκε την 01-8-2014 ημέρα Παρασκευή στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.

3. Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν υγειονομικώς κατάλληλοι, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία της αθλητικής δοκιμασίας της Κολύμβησης, στην οποία θα προσέρχονται φέροντας μαζί τους μαγιό, σκουφάκι κολύμβησης, πετσέτα και σαγιονάρες, ως ακολούθως:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  07-8-2014

ΗΜΕΡΑ:  Πέμπτη

ΩΡΑ:  08:00

ΤΟΠΟΣ:  Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:  Γυναίκες υποψήφιες

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  08-8-2014

ΗΜΕΡΑ:  Παρασκευή

ΩΡΑ:  08:00

ΤΟΠΟΣ:  Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:   Άνδρες υποψήφιοι

 

4. Όσοι εκ των υποψηφίων επιτύχουν στη δοκιμασία της κολύμβησης, θα παρουσιαστούν φέροντας αθλητική ενδυμασία και αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να υποβληθούν στα υπόλοιπα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη, ως ακολούθως:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  09-8-2014

ΗΜΕΡΑ:  Σάββατο

ΩΡΑ:  08:00

ΤΟΠΟΣ:  Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: Γυναίκες υποψήφιες

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10-8-2014

ΗΜΕΡΑ: Κυριακή

ΩΡΑ: 08:00

ΤΟΠΟΣ:  Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη)

ΥΠΟΨΗΦΙΟI:   Άνδρες υποψήφιοι

 

5. Όσοι υποψήφιοι επιτύχουν στα αγωνίσματα θα υποβληθούν σε κατάλληλες Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες την 12-08-2014 και 13-8-2014, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Όλοι οι υποψήφιοι κατά την παρουσίαση τους για αθλητικές δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.

Ανακοίνωση κατάλληλων από ΑΝΥΕ – Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών (Κολύμβηση- Αγωνίσματα)

Πίνακας κατάλληλων ΑΝΥΕ

Διαβάστε ακόμα